Anmeldelse: “Det er ikke mig, det er dig”

Anmeldelse: “Det er ikke mig, det er dig”

Anmeldereksemplar

Det er ikke mig, det er dig. Mhairi McFarlane. Oversat af Kamilla Pontoppidan Haderup. HarperCollinsNordic. Udgivelsesår for denne udgave er 2016. Sidetal 399.

★★★★☆☆

Delia Moss har været kærester med Paul i 10 år, og nu er det på tide, at de bliver gift. I hvert fald, hvis man spørger Delia. Hun beslutter sig for at fri til Paul. Det bliver lidt akavet, for Paul reagerer ikke, som Delia havde forventet. Han bliver ved med at snakke om, at det burde være ham, der friede til hende, men svarer aldrig rigtig på hendes spørgsmål, om han vil gifte sig med hende. Det bliver ikke bedre den aften, da de går på pub. Paul går i baren og bestiller for dem, mens Delia finder dem et bord. Delia ser Paul tage sin mobil op, og hun tror han vil sende hende en sms, mens de venter på at få deres drinks. Delia får også en sms, men hun finder hurtigt ud af, at den ikke skulle havde været sendt til hende. Paul har en affære! Og nu begynder historien.

Delia flytter til London, hvor hun kan bo hos sin veninde. Hun får et job hos et nyt opstartet firma, med en klam og slesk mand til chef. Hun bliver afpresset af den flotte, selvsikre fyr i byen, da hun ved et uheld glemmer sin mappe fra firmaet, og han vil have, at hun skal lege spion for ham, da han vil standse hendes nye chef, der ikke bruger de bedste metoder i sit arbejde.

Dette er den anden bog, jeg læser af Mhairi McFarlane, og jeg var noget skeptisk, for den første jeg læste, I det øjeblik var jeg din, den fanglede mig slet ikke. Men den her, den var mere mig. Den var sjovere, og der sker en masse. Man ønsker sådan, at det hele nok skal gå for Delia, men man vil til tider også gerne råbe til hende, når hun ikke altid vælger det rigtige. En sød og varm historie.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *