Bog Bingo 2017 /Opdatering 1

Bog Bingo 2017 /Opdatering 1

Der er nu gået, næsten et halvt år siden jeg skrev mit første indlæg om bog bingo 2017, og her får I en opdatering over, hvordan det går med min “spilleplade”.

Jeg har fået læst læst 11 bøger. De fleste har været korte, og derfor hurtigt læst, men jeg har også læst en masse til mit studie. To af bøgerne på min liste, har jeg faktisk læst som en del af dette semesters pensum/egen litteratur. Jeg er i øjeblikket i gang med en bog til punktet; “En bog jeg læser med andre”, og her læser jeg Treasure Island/ Skatteøen.

 • En bog jeg har fået i gave.
 • En bog udgivet i 2017.
 • En bog jeg læser igen. 
 • En bog jeg læser med andre.
 • En bog i en serie. En ulykke kommer sjældent alene
 • En bog fundet via Instagram. – Illuminae
 • En bog, der er blevet til en film.
 • En bog, som er ældre end 10 år. – The Cult of the amateur
 • En bog fra min barndom.
 • En bog jeg har vundet.
 • En bog af en forfatter jeg ikke har læst noget af. – Hvor taler du flot dansk
 • En bog læst på en dag. – Litteratur
 • En bog fra forlaget Folio Society.
 • En bog af en forfatter jeg har læst noget af før. – The Secret of Shadow Ranch (Nancy Drew #5)
 • En graphic novel. – Den sidste gode mand
 • En bog af en udenlandsk forfatter. – Mrs Rosie and The priest (Penguin little black classics nr. 1)
 • En bog på under 100 sider. – Prinsessan som inte ville leka
 • En bog fra min TBR (To Be Read) bunke. – Læseren i morgentoget
 • En bog af en dansk forfatter– Denne dag, et liv
 • En bog med en lang titel.

Alle skriftlige opgaver er afleveret, og en enkelt mundtlig eksamen venter i juni. Jeg glæder mig til at komme i gang med en masse af mine egne bøger, og til at sommeren kan nydes med “selvvalgt” læsestof. Jeg har nærmest allerede bestem, hvilke bøger jeg bare må læse i sommerferien, og som jeg pænt har måtte vente med at læse grundet mit studie.

Har du planer om, hvad du skal læse til sommer? Og til dem af jer, der spiller med, hvordan går det med jeres spil?  🙂Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *