Bogbloggerarrangement – kvindeliv 2017 #1

Bogbloggerarrangement – kvindeliv 2017 #1

Kære Bogbloggere

Vi glæder os til at se jer til vores bogbloggerarrangement med temaet kvindeliv.

Søndag d. 2 juli 2017 kl. 15.00-19.00

Paludan Bogcafé

Fiolstræde 10-12, 1171 København K

 

Programmet vil byde på:

  • Lindhardt og Ringhofs redaktionschef, Sune De Souza Schmidt-Madsen, som kommer til at fortælle om kvindelige forfattere gennem tiden.
  • To forfattere fra People’s Press, som vil fortælle om de kvindelige karakterer i sine bøger, og hvor de har fået inspirationen til dem fra.
  • Bogpakkeleg, konkurrencer og hygge blandt bogbloggerne.

Der vil blive serveret en sandwich til hver samt snacks fra La Glace og Karen Volf. Drikkevarer vil kunne købes i baren til særlige priser for deltagere af arrangementet. Alle vil få en lækker goodiebag med hjem, som er sponsoret af en række gavmilde forlag og andre virksomheder.

Tilmelding er bindende og foregår ved at betale 50,- til 22 50 02 25 senest onsdag d. 14. juni 2017. Husk at skrive navn + bogbloggernavn i titlen. For at deltage skal du have haft en aktiv bogblog i min. 3 måneder. Der er plads til 30 bogbloggere – tilmeldingen er først til mølle.

Vi glæder os meget til at se jer til en spændende og hyggelig eftermiddag!

Hashtag for arrangementet er #BBkvindeliv.

De bedste hilsener

Louise Bach Jensen (The Secret Life of a Book Collector) & Elena Leah (Litteraturhuset)

Af sponsorer kan nævnes: People’sPress, Turbine, Modtryk, HarperCollinsNordic, Aarhus Universitetsforlag, Fadl’s Forlag, C&K Forlag, Gads Forlag, Arvids, Politikens Boghal, Arnold Busck, La Glace, Plusbog, CulturePlus, Karen Volf, Verdesnackbox, Tante Te, Tebox.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *