Bogforum 2017 /1

Bogforum 2017 /1
Dette indlæg er redigeret

I morgen, fredag d. 10. november, begynder dette års Bogforum. Tre dage, der spænder over weekenden fra d. 10. til den 12. november i år, hvor mennesker, bøger, læsere, forfattere, forlag og boghandlere forenes i et sandt mekka for bogglade folk. I år skal jeg først afsted om søndagen, hvilket jeg ikke har prøvet før. Jeg har været på Bogforum de sidste tre år, hvoraf de første to gange var om fredagen, og sidste år var om lørdagen. Jeg er der kun en enkelt dag, hvilket er nok for mig. Det kan godt være ret overvældende at gå rundt så længe, med en masse mennesker og bøger omkring en. De arrangementer der er, er selvfølgelig forskellige de tre dage, men ellers er det nu de samme stande og bøger alle tre dage.

Igen i år drager jeg til Bogforum med Amalie, Adventures of a booknerd. Vi har sammen været afsted de sidste to år, hvilket har været rigtig hyggeligt, så derfor gentager vi succesen.
Jeg havde egentlig ikke hørt så meget om Bogforum før, fra dengang det blev afholdt i Forum. Og har som sagt kun deltaget nu, hvor det bliver afholdt i Bella Center. De sidste to år er jeg blevet bidt af en gal læselæst, så glæden ved bøger, og ved at være blandt bøger er vokset, og har blandt andet været med til, at jeg gerne vil opleve Bogforum hvert år. Jeg er selv utrolig glad for Bogforum, og har alle tre år, jeg selv har deltaget, haft en rigtig god oplevelse med messen. Jeg anbefaler Bogforum på det varmeste, da det virklig er et sandt paradis for folk, der elsker litteratur. Der er bøger over alt, og man har muligheden for at få signeret bøger, af et hav af forfattere. Derudover vil der også være et hav af andre bogbloggere, som jeg også håber at få hilst på. Blandt andet Karina fra Reading raindrops, og Maria fra Book me up, Scotty!.

Selvom jeg kun komme på Bogforum om søndagen, så er der stadig enkelte forfattere jeg gerne ville se og høre, hvis jeg var der fredag eller lørdag. Her får du et lille indblik i, hvad jeg ville se de forskellige dage.

Fredag d. 10. novemberLars Daneskov hos Politikens Forlag, Lise Bidstrup ved Tellerup, Kathrine Tschemerinsky hos Politikens Forlag, Mhairi McFarlane hos Plusbog.dk, Camilla Stemann Jensen ved FADL’s Forlag, og Meik Wiking ved Turbine.

Lørdag d. 11. november: Hella Joof hos Lindhardt og Ringhof, Emilie Horn Andersen ved FADL’s Forlag, Maria Wittendorff hos Muusmann’forlag, Urtekram hos Plusbog.dk, Siri Pettersen ved Høst & Søn, Benni Bødker og John Kenn Mortensen hos Politikens Boghal, Christel Pixi og Søren Ejlersen hos People’sPress, og Emma Martiny fra FADL’s Forlag.

Søndag d. 12. november: Rushy Rashid hos People’sPress, Jeffery Archer på hvid scene, Adam Silvera på SPOT scenen, Siri Pettersen på SPOT scenen, Mette Sø hos Politikens Forlag, Abdel Aziz Mahmoud ved Kristeligt Dagblads Forlag, og Sarah Engell på SPOT scenen.

 

Skal du på Bogforum i år? Og er der en forfatter du bare skal opleve?

 

 

 

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *