Bogforum 2018/2

Bogforum 2018/2

Tilbage i efteråret 2018 var der Bogforum. Først nu har jeg fået taget mig sammen til at sætte mig ned og skrive dette indlæg. Et indlæg om, hvad jeg så og oplevede ved Bogforum 2018. Og ja, det er lidt sent, at det først kommer nu, men lige pludselige skete der rigtig meget i de sidste to måneder af 2018, og så blev dette indlæg udskudt. Indlægget vil være i to dele som viser min dag om fredagen og om lørdagen, og begge indlæg vil indeholde billeder, som er glimt fra mit besøg på bogmessen.

– Del 1

FREDAG

d. 26. oktober 2018

Tro mod traditionen, var jeg igen i år på Bogforum med Amalie, fra bogbloggen Adventures of a Book Nerd. Vi var igen i år meget enige om at tage den med ro og bare gå rundt og summe. Vi havde dog begge et par forfattere som vi ret gerne ville se, og som vi fik set, men ingen sure miner, hvis det skulle ske, at vi ikke lige nåede det. Men denne gang nåede vi faktisk at se mange flere, end vi ellers normalt plejer. Nedenfor kommer et lille udsnit af de billeder jeg tog i løbet af dagen. Var du på Bogforum i 2018?

Torben Sanglid i samtale med Tina Horsted, om hendes bog Medicinsk Cannabis
Anita Brask Rasmussen snakker med forfatter
Louise O’Neill, om Louises bog Skabt for dig.
Bogblogger Maria, fra Book me up, Scotty! interviewer forfatter Tobias Stenbæk Bro om hans bog Væddermændenes nat.
Forfatter Patrick Leis ved Det Danske Edgar Allan Poe Selskab.
En figur jeg bliver ved med at glemme navnet på…
Hagrid fra Harry Potter i LEGO.
Disse finde vandmænd var at finde hos børnenes bogforum.
Kasper Lundberg interviewer Gina Jaqueline, hvor de taler om hendes nye bog Se mig.
Anna Grue interviewer forfatter Jessica Fellowes, der har skrevet bogen Mitford mordene, som er første bog i en større serie.

KL. 19:00 hos Plusbog.dk

Plusbog.dk havde inviteret til et arrangement, med lidt at drikke samt spise, hvor dirketør Mia Wagner først takkede og holdt en fin tale. Derefter var det tid til at få afsløret årets forfatter hos Plusbog. Det blev krimiforfatteren Annemette Hancock, der vandt prisen. Efter kåring og tillykke til Annemette, var det tid til at finde årets bogblogger. Her var jeg så heldig at være en af de fem finalister, der nu kæmpede om at vinde. Vinderen blev Mette med bogbloggen Bogoplevelsen. Et stort tillykke til Mette med prisen. Efter lidt smalltalk og hygge gik turen hjem, for endnu en dag på Bogforum ventede i morgen.

Mia Wagner, direktør hos Plusbog.dk.
Forfatter Annemette Hancock, der lige har vundet prisen som årets forfatter hos Plusbog.dk.
Mette (i midten), der lige har vundet prisen som årets bogblogger 2018, med hendes bogblog Bogoplevelsen. Stort tillykke!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *