Bogforum 2018/3

Bogforum 2018/3

Tilbage i efteråret 2018 var der Bogforum. Først nu har jeg fået taget mig sammen til at sætte mig ned og skrive dette indlæg. Et indlæg om, hvad jeg så og oplevede ved Bogforum 2018. Og ja, det er lidt sent, at det først kommer nu, men lige pludselige skete der rigtig meget i de sidste to måneder af 2018, og så blev dette indlæg udskudt. Indlægget vil være i to dele som viser min dag om fredagen og om lørdagen, og begge indlæg vil indeholde billeder, som er glimt fra mit besøg på bogmessen.

– Del 2

LØRDAG

D. 27. oktober 2018

Endnu en dag på Bogforum, hvilket faktisk var nyt, for alle andre år, har jeg kun været på Bogforum en enkelt dag. Selvom jeg var ret træt, efter en lang dag om fredagen, så manglede Amalie og jeg alligevel at nå og gå rundt og bare kigge. Ikke at vi slet ikke nåede det om fredagen, men her var der bare flere oplæg, vi gerne ville høre. Så lørdagen skulle blandt andet bruges på at kigge og suge endnu mere af stemningen til os, ved de forskellige boder og stader. Jeg fik ikke taget så mange billeder, men lidt blandet blev det til.

Pelle Hvenegaard i samtale med Lotte Thor om hans bog Kære Zoe Ukhona.
Pelle signerer min bog.
En flot opstilling af bøgerne Øv, far! og Gangster framor hos HarperCollins. Min Anmeldelse af Øv, far! kommer om ikke sååå længe.
Em kvinde stod og malede de flotteste billeder. Det var ret spændende at stå og se hende arbejde.
Forfatter Teri Terry i samtale med bogblogger Kathrine, fra bloggen Bibliotekattens, om Teris trilogi Mørkt stof.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *