Der er stille på bloggen fordi…

Der er stille på bloggen fordi…

 

Jeg er på mit 6. semester på min uddannelse, og er sammen med Amalie fra Adventures of a booknerd ved at skrive vores afsluttende projekt – bachelorprojektet!

Jeg kan fortælle, at vi skriver om bogblogs, så det er faktisk ret interessant.

På baggrund af dette projekt samt et andet projekt til et valgfag, vil min tid til både at læse bøger, anmelde dem og skrive på min blog, være meget begrænset som i slet ingen tid overhovedet! Vi ser friheden igen efter d. 29. maj, hvor vi skal aflevere, men indtil da vil der være stille på bloggen. Jeg regner dog med at jeg kan indhente en del på i sommerferien. 😉2 thoughts on “Der er stille på bloggen fordi…”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *