Der planlægges bogbloggerevent til sommer!

Der planlægges bogbloggerevent til sommer!

Jeg var søndag d. 5. marts til et bogbloggerevent på Københavns Hovedbibliotek. Bag arrangementet stod pigerne fra bloggen Mellem Linjerne og læsefestivalen København Læser (jeg har skrevet et tidligere indlæg om denne dag, som du kan læse om lige her Bogbloggerevent marts 2017).

Til dette arrangement mødte jeg en masse søde mennesker. En af dem, som jeg rigtig faldt i snak med, var Elena med bloggen Litteraturhuset. Vi faldt i snak, og før vi kunne se os om, var ideer og planer om et nyt bogbloggerevent i gang. En masse mails er siden hen blevet sendt frem og tilbage. Vi har været i kontakt med så mange mennesker, og det hele er ret spændende og sjovt.

Elena har skrevet lidt mere om alt dette, så smut over på hendes blog, og læs hendes indlæg Medarrangøer på bogbloggerarrangement

P.s. Hvis du er bogblogger, så er du selvfølgelig inviteret! Så hold endelig øje med vores blogge, Instagrams og Facebooksider, for om ingenlænge vil det hele blive annonceret.5 thoughts on “Der planlægges bogbloggerevent til sommer!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *