En rejsende bog #1

En rejsende bog #1

Tak til People’sPress for at sponsorere denne bog ♥

Jeg har læst bogen ´Breve til en ung forfatter´ af Colum McCann, og jeg var vild med den! Så vild med den, at jeg flere gange under min læsning, tænkte på, hvad andre læsere, af denne bog mon ville falde for. Og derfor slog tanken, om en rejsende bog mig. Flere bogbloggere kender allerede til konceptet, og har enten selv startet med at sende en bog afsted, eller har fået besøg af en rejsende bog.

I min anmeldelse af bogen, skrev jeg, at Colum McCanns ord skulle ud i verden. Og det er nu noget jeg vil gøre til en realitet.

Kort fortalt er en rejsende bog, en bog, der rejser fra læser til læser. Jeg sender bogen med posten til en, som så sender den videre til en anden, som så sender den videre til en trejde osv. osv… Det er personen, der har bogen, der bestemmer, hvem den næste læser skal være. Hvis du meget gerne vil have, at bogen rejser forbi dig, så skriv til den nuværende læser. Det er derfor helt ude af mine hænder, hvem der kommer til at læse bogen. Jeg håber bare, at den får lov til at rejse forbi en masse læsere, og bliver fyldt med en masse tanker, ideer og ikke mindst kærlighed til McCanns ord.

Jeg tænker, at bogen kan rejse rundt i et år, hvis folk er interesseret. Du må skrive og tegne i bogen. Notere dine tanker og ideer ned på siderne. Kommentere på McCanns ord, og kommenterer på andres ord. Pynt siderne. Med ord. Med farver. Med klistermærker. Med bogmærker. Med glitter og glimmer. Du bestemmer. Og til sidst, skriv meget gerne dit navn bagerst i bogen. På den måde kan jeg se, hvem bogen har været forbi.

Der er lavet et hashtag, #DeRejsendeBreve, som I meget gerne må bruge, hvis bogen kommer forbi jer. Derudover bruges hashtagget også til at se, hvem der har bogen nu, og hvem den har været forbi hos. Jer, der har bogblogs, må meget gerne lave et indlæg på jeres blog, hvis I altså vil. Jeg håber I alle har lyst til at deltage, og at I vil tage godt imod min rejsende bog, og ikke mindst Colum McCann.

Jeg har i dag sendt bogen afsted med posten, til den næste læser. Hold øje med de sociale medier, for at følge med i bogens rejse, og se hvor bogen ender.

 1 thought on “En rejsende bog #1”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *