Fødselsdag med giveaway!

Fødselsdag med giveaway!

Bøgerne er venligt sponsoreret af følgende forlag; Politikens Forlag, Cobolt, Frydenlund, Enter Darkness og Eudor.

// VINDERNE ER FUNDET OG KONTAKTET. TAK TIL ALLE JER, DER GAD AT DELTAGE BÅDE HER PÅ BLOGGEN OG PÅ INSTAGRAM, OG TAK FOR JERES LYKØNSKNINGER. //

I dag fylder jeg 25 år, og det skal fejres! Og hvad kan dog være bedre at fejre med, end en giveaway/konkurrence, hvor man kan vinde bøger? Men sagen er den, at bloggen her også har fødselsdag i november. Den 21. november runder bloggen sit andet år, og det skal også fejres. Derfor har jeg lavet en kæmpe giveaway, hvor to heldige læsere, kan vinde hver deres spændende bogpakke. Der er to bogpakker, bogpakke A og bogpakke B, som hver består af 4-5 bøger.

Bogpakke A består af følgende bøger: Fra Libanon til Lærkevej, Skamlebben, Lykkelige mennesker læser og drikker kaffe, Min Bullet Journal og malebogen Den fortryllende skov.

Bogpakke B består af følgende bøger: Små påsatte brande, Hemmeligheder, Når mørket kommer krybende, Fandom og malebogen Den hemmelige have.

Tusind mange tak til alle de forlag, der har hjulpet med disse to skønne bogpakker! Det er så skønt, når man kan samarbejde på denne måde, og ikke mindst give andre muligheden for et par forhåbentlig gode læseoplevelser. Du kan som sagt vinde en af de to herligheder i form af en bogpakke, og alt du skal gøre er følgende:

 • Skriv en kommentar til indlægget her, hvor du blandt andet skriver, hvilken af de to bogpakker, bogpakke A eller B, du gerne vil vinde, og måske hvorfor du gerne vil vinde lige den bogpakke. Husk at skriv din mail i kommentarfeltet, så jeg kan kontakte dig, hvis du vinder.

Konkurrencen kører også på Instagram, og du er velkommen til at deltage begge steder. Her er der bare lidt flere “krav” for deltagelse. Konkurrencen løber frem til bloggens fødselsdag d. 21. november, og man kan deltage hele dagen, for det er først kl. 23:59, at der lukkes for flere deltagelser. Jeg vil hurtigst muligt, ud på dagen den 22. november, finde de to vindere. Held og lykke!

 10 thoughts on “Fødselsdag med giveaway!”

 • Tillykke med fødselsdagen, jeg vil gerne vinde en bogpakke – det vil være den skønneste gave til min egen fødselsdag den 22. november. Jeg vil nok helst have bogpakke 2, da jeg gerne vil en tur i den hemmelige have – og efter din anmeldelse af Bullet Journal, kan jeg ikke lige se, hvad jeg skal bruge den til.

 • Stort tillykke med fødselsdagenNyd din dag;)
  Der er bøger i begge pakker jeg vildt gerne vil læse, men jeg vælger B, så jeg kan få læst Hemmeligheder & Små påsatte brande

 • Tillykke med fødselsdagen – og bloggens! Dejligt du gider blive ved!

  Jeg vil gerne vinde bogpakke B! Det er den pakke, med flest bøger jeg selv har tænkt på at få læst!

  Tanker
  Julie

 • Tillykke med fødselsdagen! – jeg er selv et november barn, og jeg har snart fødselsdag 🙂

  Jeg vil gerne vinde bogpakke B, fordi der er flest bøger, som jeg gerne vil læse og dele med min veninde 🙂

  mail: ne-wi@hotmail.com

 • Hjertelig tillykke med dagen.
  Håber du har fået gode (bog-)gaver!
  Super flot give-away. Jeg ville blive lykkelig for at vinde pakke nr. 2.
  Jeg er en ægte læsehest, så det er altid godt at få tilført nyt ‘foder’ .

 • Flot give away – og stort dobbelt tillykke.
  Jeg ville glæde mig over pakke B. Små påsatte brande lyder så god

 • Først og fremmest.. Tillykke med dagen 🙂
  Jeg har altid haft en god stak bøger liggende, som kun vokser, da jeg aldrig når at få læst dem alle, før jeg lægger flere i bunken. Jeg har i et stykke tid lovet mig selv ikke at købe flere, før jeg har læst i hvert fald 3/4 af dem, og nu hvor jeg faktisk er kommet i mål, så kunne jeg godt ønske mig ‘Bogpakke A’ 🙂 Den er lige mig! Nogle gode, blandede fortællinger..

  • Kære Nana 🙂
   Du er den heldige vinder af bogpakke A. Stort tillykke!
   Tak for din fødselsdagshilsen, kommentar og ikke mindst deltagelse i denne konkurrence.
   Jeg sender dig en mail. Tillykke igen. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *