Giveaway: ColoringNotebook / *Sponsoreret*

Giveaway: ColoringNotebook / *Sponsoreret*
 VINDEREN ER FUNDET OG KONTAKTET

Imagine your favourite paper notebook with lovely coloring pages for adults. – ColoringNotebook

ColoringNotebook er en notesbog, der udover dette, også er en malebog for voksne. Der er over 50 tegninger at male, i forsklige stilarter, fordelt på og mellem de 176 sider bogen bestå af. Mellem tegningerne er der “normale” sider, hvor du selv kan tegne dine egne ting, skrive noter, tanker og ideer, lave doodles eller noget helt fjerde. ColoringNotebook fås i tre version, så du selv kan vælge, hvilken en, der passer bedst til dig. Der er en med blanke sider, en med prikker, og en, der har linjer. Notesbogen er i A5 størrelse, hvilket jeg synes er den helt rigtige størrelse. Papiret er af høj og rigtig god kvalitet, hvilket bare gør bogen endnu mere skøn! På deres hjemmeside, https://coloringnotebook.com/, kan du læse meget mere om bogen, og finde svar på de spørgsmål du end måtte have.

Billederne er lånt fra ColoringNotebook
Billederne er lånt fra ColoringNotebook

 

Jeg har den med blanke sider, og jeg er rigtig glad for den. Jeg bruger min ColoringNotebook til mit Bog Bingo, lister over bøger, tanker og noter til blogindlæg, en oversigt over, hvilke bøger jeg har fået som anmeldereksemplar og meget mere. Og så er der selvfølgelig de mange fine og spændende tegninger. Som skrevet før, er der virklig mange forskelige stilarter, hvilket jeg synes er rigtig fedt, og som lidt mangler i mange andre malebøger til voksne.

VIND EN COLORINGNOTEBOOK!

En af jer, der har læst helt her til, kan nu være den heldige vinder af en ColoringNotebook! Jeg har nemlig fået lov til at få en til en af jer søde læsere.

For at deltage, skal du kun gøre to ting:

 1. Skriv en kommentar til dette indlæg, hvor du f.eks. fortæller om dine holdninger, oplevelser, eller ønsker for/med notesbøger generelt. Skriv ligeledes din mail, så jeg kan kontakte dig, hvis du bliver den heldige vinder. Og du skal selvfølgelig bo i Danmark.
 2. Følg mig på Instagram – @lbachj

Konkurrencen løber til og med lørdag d. 9. september 2017 kl. 14:00, hvor jeg efterfølgende vil trække en tilfældig vinder.

Held og lykke til jer alle!

 

Billederne er lånt fra ColoringNotebook


14 thoughts on “Giveaway: ColoringNotebook / *Sponsoreret*”

 • Dejlig konkurrence!! Jeg elsker malebøger og notesbøger – så perfekt at nogen har samlet de to ting! I min notesbog har jeg arbejdsnoter, ideer til bloggen, huskelister m. m. Men alle mine lister er “over doodlet” 😀 Jeg slapper af når jeg tegner og farvelægger.

 • Jeg bruger kun notes bøger på mit job, men det er den også fantastisk.
  Jeg syntes det er en rigtig god idé, som malebog til voksne. Så ku de måske lære at slappe af

 • Jeg har nærmest et problem med notesbøger. Og malebøger. Jeg har ALTID lyst til at købe flere. På trods af, jeg ikke bruger ret mange notesbøger (er ikke længere studerende og arbejdet kræver ikke rigtig noter og skriver det meste ned på telefonen). Men jeg vil helt vildt gerne forsøge mig ud i det dér bulletjournaling. Og dét ville sådan en notesbog, være god til, tænker jeg ❤️

  • Jeg formår også at købe flere notesbøger end jeg får brugt. Der findes så mange flotte af slagsen, og denne er bestemt en af dem 🙂

 • Min kæreste elsker malebøger, det er noget som giver hende en ro fra hverdagens stress. Og hun skal starte på studiet til 1. September så, en coloringnotebook vil være helt perfekt til hende

  • Malebøger er nemlig gode til at skabe ro, og til at få en til at stresse mindre. 🙂 Hvad skal din kæreste læse? 🙂

 • Fantastisk konkurrence ❤️
  Jeg har svært ved at gå forbi en notesbog uden at købe den jeg er en notesbog-samler! Jeg elsker deres blanke sider (uanset om de er blanke, stribet, ternet eller prikket) da man på disse sider kan nedfælde sine tanker, ideer og/eller historier. Notesbøger giver mig samme fornemmelse som en god bog, da man kan dykke ned i en notesbogs blanke side og blive en del af de ord og doodles som ens fingere og tanker skaber mens siderne bliver udfyldt ❤️

  At sammenkoble en notesbog og en malebog er simpelthen genialt, for en gang imellem landet være svært at satte ord, tanker og/ellers doodles på papir, og så er det rart at kunne give en allerede eksisterende tegning liv via farver og skygger

  /Ea (mail: ea@chamberlain.dk)

  PS. Krydser finger og håber på at vinde denne skønne ColoringNotebook

  • Jeg er helt enig! Og hvis man som jeg, nyder at farve, men er dårlig til at tegne selv, så er denne perfekt. 😉 <3

 • Jeg ville bruge bogen til at skrive alle de ting som jeg er taknemmelig over. Så kan jeg måle smukke ting mens jeg tænker!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *