Juleønsker 2016 /1

December er skudt i gang, og med sig har den julen. Julen er en magisk tid, og den skal nydes fuldt ud. Der skal bages og laves konfekt i store baner. Og nisselandskabet, skal som altid, pryde min mors stue med dets usædvanlig, men imponerende store størrelse. Det er blevet et fælles familieprojekt, hvor både min mor og søster nu hjælper med at bidrage til årets nye bud på et nisselandskab.

Min ønskeliste er lang. Rigtig lang. Og især lang på grund af bøger. Jeg har derfor besluttet mig for at dele et par, af de bøger jeg ønsker mig med jer. Jeg deler det sådan op, at I i december, vil få små glimt i form at tre bøger fra min ønskeseddel. Indlæggene vil komme en gang om ugen, hver torsdag i december måned.

 

juleaensker-2016-1

Beklager teksten under billederne ikke er knivskarp.

Er I klar til jul? Og hvilke traditioner går igen hos jer i juletiden?2 thoughts on “Juleønsker 2016 /1”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *