Nomineret til Danish Book Blogger Award 2018!

Nomineret til Danish Book Blogger Award 2018!

Jeg er blevet nomineret til en pris. Say whaaat!? Og ikke bare en hvilken som helst pris, næ nej, det er simpelthen Plusbog.dk’s Danish Book Blogger Award. Det er slet ikke til at fatte. Jeg er så glad! Plusbog.dk er en online boghandel, hvor man via et medlemskab, kan købe bøger til meget billige priser. Min blog er en ud af i alt 16 bogblogge, som er med i opløbet om at blive blandt de fem finalister, der  kæmper om prisen. I første runde skal folk stemme på en ud af de 16 bogbloggere. De fem bogbloggere, der har fået flest stemmer, når runde et er slut, går et skridt videre finalen. Her vil et tredelt dommerpanel, der består af udvalgte Plusbog-medlemmer, Plusbogs eget bloggerpanel og Den udvalgte jury, der sammen skal finde vinderen blandt de fem. Vinderen offentliggøres til Bogforum, der finder sted senere i år.

Jeg er kommet i et rigtig fint og fornemt selskab. De andre 15 bogbloggere er alle rigtig dygtige. Det er et utrolig skarpt felt, så det er være nomineret sammen med dem, føles også lidt nervepirrende hihi. Jeg er så glad og taknemlig for at være nomineret dette år, og vil gerne sige tak til Plusbog. Både for i år at være blandt de 16 bogbloggere, men også for at have skabt en pris, der hylder alle os, der frivilligt deler vores læseoplevelser med alle andre.

Det er som sagt en konkurrence, hvor de fem med flest stemmer går videre til finalen. Derfor vil jeg bliver meget glad for din stemme! Du stemmer ved at trykke på linket HER. Rul ned ad siden, til du finder en grøn knap, hvor der står STEM HER. Klik på denne knap. En ny fane åbner. Sæt flueben i boksen ud for mit blognavn – The Secret Life of a Book Collector. Tryk på ok, derefter på knappen færdig og på den næste knap færdig igen. Du har nu stemt på mig, og det er jeg meget glad for. Tak.

Det skal lige siges, at du kan stemme fra flere devises. Du kan derfor stemme på mig både via din mobil, din pc, din tablet, din computer på arbejdet osv. osv. 😀

 

 3 thoughts on “Nomineret til Danish Book Blogger Award 2018!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *