Nye idéer og tiltag til bloggen

Nye idéer og tiltag til bloggen

Jeg har længe tænkt på, at min blog jo ikke bare skal være et sted, hvor jeg skriver en masse anmeldelser. Det skal også gerne være er sted, hvor jeg kan dele andre spændende ting, fra den litterære verden, med dem, der læser med. Bloggen er jo min, og er jo som sagt igen, en blog. Altså et sted, hvor afsenderen bestemmer indholdet, og kan gøre lige hvad hun vil. Hvis jeg kigger på mine tidligere blogindlæg, så er størstedelen af indlæggene anmeldelser, hvilket også er ok. Jeg synes bare der er langt mellem de andre indlæg, og det har jeg tænkt mig at prøve at gøre noget ved. Derfor har jeg udtænkt lidt forskellige idéer til indlæg. Det første har jeg allerede udgivet, der handler om kommende udgivelser. Men det er indlæg, der kun vil komme seks gange om året, da jeg har lagt månederne sammen to og to. Derfor må der mere til…

Jeg har også længe haft i tankerne, at jeg gerne ville lave interviews med personer, der som jeg selv, finder den litteræreverden helt fantastisk eller måske endda det helt modsatte, for at høre deres synspunkter og meninger om litteratur. Jeg har set, at en del af mine medbogbloggere også gør det, og jeg synes simpelthen det er så fedt. Det giver bloggen lidt ekstra, når der kommer andre “stemmer” ind i ny og næ. Derfor arbejder jeg så småt på at få aftaler i hus, som kan føre til interviews til bloggen. Jeg har allerede to i hus. Men disse interviews kan f.eks. være forfatterinterviews, “almindelige” læserinterviews eller interview med folk, der arbejder eller studere noget med bøger og litteratur eller interviews med folk, da ikke finder litteratur fedt, som jeg selv.
Så allerede nu, hvis du gerne vil have lidt skrivetid og en lille plads på min blog, så skriv endelig til mig, og så kan jeg fortælle nærmere om mine tanker. Det kan være du gerne vil fortælle om en bog du lige har læst, hvorfor du læser, dit første minde med litteraturen eller noget helt andet. Men vigtigst af alt, du skal have lyst til at dele dine tanker, meninger og forhold med andre om litteratur.

Sidst men ikke mindst…
Jeg har længe haft et særligt projekt i tankerne, og som nu er et projekt jeg vil prøve at realisere. Jeg vil ikke fortælle så meget om det endnu, da det lige kræver en del tid, og også en del research samt et bedre overblik. Jeg vil nemlig gerne gøre det så godt som muligt fra start af, og det kræver altså en del forberedelser. Men jeg lover, at jeg nok skal dele det med jer, så snart projektet rører på sig igen. Jeg synes selvfølgelig selv, at det er ret fedt, og jeg håber I synes det er sjovt, men meget mere om det på et andet tidspunkt.
Og med tankerne på dette nye projekt går tankerne også på fotografering – billeder, kamera, lys og fotoplader. Det kunne være ret fedt, hvis man kastede sig ud i at lave sig en fotoplade. Jeg har efterhånden set en del på instagram, der har lavet deres egne, og resultatet er ret godt og så virker det til at være nemt nok. Men det vil jeg nok prøve at arbejde lidt på.

Det var alt for nu. Jeg vender tilbage, hvis jeg kommer i tanke om noget nyt (eller gammelt) eller, når jeg har et indlæg klar til jer. Så på gensyn til det næste blogindlæg.

 

 4 thoughts on “Nye idéer og tiltag til bloggen”

    • Hihi tak søde pige <3 Ja, jeg tænkte jeg gerne ville lave noget mere, så det gælder lige om at få nogle idéer 😉

  • Hej Louise

    Det lyder godt med nye tiltag på bloggen. Jeg glæder mig til at se det. Hvis du kan bruge Plusbog.dk til noget så send mig en mail.

    • Uffe altså, din flinke mand, tak! 🙂 Det vil jeg da bestemt tænke over og nok gøre brug af.
      Et andet tiltag, som jeg ikke lige har fået skrevet om i indlægget her er, at jeg også vil skrive om min nyfundende glæde ved lydbøger efter Plusbog.dk lancerede deres app og satte lydbøger ned til 1 kr. pr. stk. Men mere om det i et kommende indlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *